Nieuwsbrief

Hou me op de hoogte (Vul hier je email in)

Voor deelnemers

Het festival was 3, 4, 5 juni.

 

Met z’n allen de krachten bundelen om zoveel mogelijk mensen te laten zien in wat voor een geweldig gebied we wonen, werken, leven en recreëren temidden van het werelderfgoed Waddenzee van UNESCO. En daar kon jij als ondernemer, kunstenaar of bijzondere locatie een bijdrage aan leveren. Hoe? Door open te gaan, iets bijzonders te doen of te organiseren en je deelname aan het festivalweekend van 3, 4 en 5 juni op onze website kenbaar te maken.


Samen het gebied vieren

We wouden in dit weekend het gebied vieren en dat kon alleen maar samen met alle ondernemers en inwoners in het gebied. Wij – als organisatie van Festival OVERdeVLOED – gingen er vervolgens alles aan doen om zoveel mogelijk mensen naar het gebied te trekken met onze partners en alle communicatiekracht.


Maak je onderneming zichtbaar op de dijk
Hoe bijzonder is dat: een website waar je van links naar rechts over 90 km dijk kunt scrollen. We durven wel te wedden dat dat nog niet eerder zo is vertoond in Nederland en misschien zelfs wel de wereld.  Zo zie je hoe divers het gebied is en wat er allemaal te doen was. We wouden de dijk graag vullen met allerhande initiatieven, bijzondere locaties en geweldige eetgelegenheden. Je kon je onderneming ook zichtbaar maken op de dijk. 

 

Hoe werkte het?
Je kon je via ons aanmeldformulier aanmelden voor jouw eigen plek op de dijk. Wij kregen je formulier binnen, verwerkten het zo spoedig mogelijk en zetten je letterlijk op de dijk. Zo simpel is het!


Wat kreeg je ervoor terug?
Natuurlijk wisten wij ook wel dat we maar een heel kleine radertje waren in het zichtbaar maken van je onderneming. Waarschijnlijk doe je er zelf al heel veel aan. Maar door het bundelen van de krachten, jezelf zichtbaar te maken via ons festival en de communicatie die wij voor het festival deden, viel je misschien nog meer op. Een druppel op de gloeiende plaat, maar misschien hielp die ene druppel je net om weer nieuwe mensen naar je toe te trekken.