Data, tijd & locatie

Doorlopend geopend

Termunterzijl

bekijk op kaart

Toegang

De toegang is gratis

De MDF-figuren zijn 7.50 per pakje van 5 figuren

Verbindende kunst

Zet op mijn lijst

Verbindende Kunst is een project dat speciaal ontwikkeld is voor Termunten/Termunterzijl naar aanleiding van Festival OVERdeVLOED. Iedereen is welkom en kan mee doen aan dit project. Het doel is, zoals de naam al zegt, kunst te gebruiken om verbinding te bevorderen.

De basis van Verbindende Kunst bestaat uit 5 MDF figuren, ontworpen vanuit de verbinden met Termunten/Termunterzijl. Het gaat om een schelp, vis, boot, vogel en zeehond. De bijbehorende folder laat je zien waar je de verschillende onderdelen kunt vinden. Er is ook een kleurplaat van gemaakt. Ontwerpster van Verbindende Kunst is Annette Feijen, inwoner van Termunten.

Verbindende Kunst setjes zijn voor € 7,50 per 5 figuren verkrijgbaar bij de deelnemende ondernemers, herkenbaar aan de deurposter. Hier kun je het hele jaar gemaakte kunstwerken inleveren.

Op zaterdag 4 juni kan je in de grote tent bij Gemaal Cremer in Termunten/Termunterzijl niet alleen de kleurplaat maar ook de MDF-figuren versieren tot een mooi kunstwerk. Als je voor 16.00 uur jouw kunstwerk in de tent inlevert, maak je diezelfde dag nog kans op één van de mooie prijzen. Deze worden beschikbaar gesteld door de ondernemers. De prijsuitreiking is rond 19.30 uur op het podium bij gemaal Cremer. Beeldend kunstenaar Frederique Bijl van Dichter bij Kunst is 1 van de juryleden.

Verbindende Kunst heeft een doorlopend karakter. De start is op 3/4 juni maar loopt het hele jaar door. Er is een 2e prijsuitreiking dit jaar op 3 september tijdens Bootje Zaail’n in de haven van Termunterzijl.


Zet op mijn lijst