Data, tijd & locatie

05 juni

Lauwersoog

5/25/16 10:00 - 5/25/16 17:00 uur

bekijk op kaart

Toegang

De kosten voor deelname zijn € 99.00

Oesters plukken € 99,- incl. een waddenlunch en drankjes aan boord. Maaltijd in het Ailand € 17.50 ( alleen in combi met het oesters plukken). Voorovernachting aan boord van de Najade: € 35.- p.p.

Oesters plukken

Zet op mijn lijst

Zeilklipper de Najade, De Goede Vissers,  en  Gekruid en Geroerd bundelen hun kwaliteiten. Trossen los, en zeilend gaan we op zoek naar een geschikte zandbank waar we  kunnen droogvallen om oesters te plukken. Bij laag water gaan we het wad op. Barbara en of Jan weten als geen ander waar ze de beste oesters kunnen vinden, en kunnen er heel veel over vertellen.

Terug aan boord gaan we direct onze oogst verwerken tot een heerlijke lunch. Daarna wachten tot het water weer op komt en dan zeilend  terug naar Lauwersoog. ’s Avonds is het mogelijk op in het ‘t Ailand nog een heerlijke vismaaltijd te eten.

Zaterdag  4 juni is het mogelijk om al aan boord te overnachten. Dit kan praktisch handig zijn i.v.m. de aanreistijd, maar je komt ook al direct een beetje in de sfeer. De dekbedden liggen klaar en ’s ochtends wacht een heerlijk ontbijt.

Locatie:
De Najade ligt dan voor restaurant t Ailand in Lauwersoog. Hiernaast staat restaurant Pierenend. Bekijk hier een link via Google Maps

Wil je meer weten over de boot? Bekijk dan eens de websites: www.zandbankzeilcharters.com   en www.gekruid-en-geroerd.nl

Reserveren
Let op: voor deze activiteit moet je van tevoren reserveren. De prijzen vind je hiernaast. Om te reserveren mail naar: vofzandbank@planet.nl Vermeld bij je reservering je voor- en achternaam, telefoonnummer, mailadres en met hoeveel personen je wilt komen. Vermeld eventueel ook of je van zaterdag op zondag wilt overnachten.

Bekijk website