Data, tijd & locatie

03 juni

Zoutkamp

5/25/16 20:00 - 5/25/16 1:00 uur

bekijk op kaart

Toegang

De kosten voor deelname zijn € 35.00

(inclusief zeiltocht, koffie, hapjes, exclusief drankjes.). Wilt je blijven slapen, dan kan dat. Reserveer dit zo snel mogelijk. (kosten € 35,- p.p.). Opgave verplicht (max 27 personen kunnen mee).

Nationale Nachtvlindernacht

Zet op mijn lijst

Nooit eerder werd tijdens de jaarlijks terugkerende Nationale Nachtvlindernacht mogelijkheid geboden om met een bijna 120 jaar oude zeilklipper Najade van wal te steken, naar een onbewoond eiland te varen en daar bij de nachtvlinderlamp te wachten op wat komen gaat.

Deze unieke belevenis is ook onderdeel van het eerste lustrum van de Nachtvlinderbelevenis. Vanaf 20.00 uur kun je aan boord stappen van de Najede in Zoutkamp. Terwijl de zon geleidelijk onder gaat zeilt de Najade richting de onbewoonde eilandjes in het Lauwersmeer. Lekkere hapjes maken daarna het verblijf bij het laken wel bijzonder aangenaam. Wat er gezien wordt van de honderden soorten vlinders blijft een verrassing. Rond 01.00 uur zijn we terug in Zoutkamp.

Locatie:
De boot ligt in Zoutkamp aan het korte hoofd. Dit is achter de dijkdoorgang, vlak voor de ingang van Zoutkamp. Zie hier een link van Google Maps

Wil je blijven slapen op de boot? Dat kan!
Ook bestaat er na deze vlindertocht de mogelijkheid om aan boord te blijven slapen. De kosten hiervoor zijn  35.- incl. een uitgebreid ontbijt met streekproducten.

Wil je meer weten over de boot? Bekijk dan eens de websites: www.zandbankzeilcharters.com   en www.gekruid-en-geroerd.nl

Reserveren:
Voor deze activiteit moet je van tevoren reserveren. Check hiernaast de prijzen. Wil je deelnemen reserveer dan je plek door het sturen van een e-mail naar: vofzandbank@planet.nl Vermeld in je mail in ieder geval je naam, telefoonnummer, met hoeveel mensen je deel wilt nemen en of je aan boord wilt blijven slapen. We verheugen ons op je aanmelding!

Bekijk website