Data, tijd & locatie

Doorlopend geopend

Toegang

De toegang is gratis

De Waternimf

Zet op mijn lijst

Gelegen in de jachthaven van Midwolda vindt u deze gezellige eetgelegenheid waar u altijd terecht kunt voor een lekkere lunch, diner of een tussendoor snack.

De geschiedenis van de omgeving is bijzonder. Het Oldambt gebied liep vroeger regelmatig onder water. Pas na veel inzet werd het water terug gedrongen naar zee en ontstond er een zeer vruchtbaar stuk land. Tegenwoordig is het een prachtig woon- en recreatiegebied waar veel leuke dingen te doen zijn.

Vele leuke mogelijkheden

U kunt bij de Waternimf terecht voor een heerlijke broodje, een lekker diner of een gezellige borrel. Het terras biedt prachtig uitzicht op de jachthaven en op zomerse dagen is het hier goed vertoeven. Omdat het terras omgeven is door meerdere windschermen, hoeft u niet bang te zijn dat u in de wind zit.

Uiteraard heeft de Waternimf ook aan de kinderen gedacht. Op het menu staan diverse kindergerechten, zodat ook zij kunnen genieten van een lekkere maaltijd.

Daarnaast vergeet de Waternimf uiteraard ook de vaarliefhebbers niet. Als u bij Huninga’s een sloep huurt, kunt u bij ons terecht voor een goed gevulde picknickmand. De mand is gevuld met verse broodjes en zoete en hartige lekkernijen. Picknick op het water of vaar naar een van de rustige plekjes om aan land te gaan.

Bekijk website
Zet op mijn lijst