Data, tijd & locatie

03 juni

Lauwersoog

6/3/16 21:30 - 6/3/16 22:30 uur

bekijk op kaart

Tags

Muziek Buiten

Toegang

De toegang is gratis

LET OP: Wel aanmelden, VOL=VOL!

VOL | Opening: Waddenconcert met o.a. Waylon

Zet op mijn lijst

Laatste nieuws 3 juni 2016: Douwe Bob vervangt Waylon tijdens Waddenconcert. Lees het nieuws hier. 

———–

Ja, je leest het goed. Festival OVERdeVLOED gaat op een spectaculaire manier openen op vrijdag 3 juni aanstaande om 21.30 uur in de haven van Lauwersoog. Het Noordpool orkest gaat samen met Douwe Bob, Janne Schra en De Troebadoers swingen op het water!

Voor dit concert is de toegang op de dijk beperkt. We hebben de toegang gereguleerd met (gratis) kaarten. Alleen met een geldig voucher van de organisatie heb je toegang tot het concert. Het ging heel hard met de kaartuitgifte en er is nu ook een behoorlijke wachtlijst. Dit betekent dat het concert vol geboekt is.

LET OP: zonder geldig voucher heeft het geen zin naar de haven van Lauwersoog toe te komen. De toegang wordt gecontroleerd. Zonder voucher, geen toegang. Restaurant ’t Pierenend & ’t Ailand zijn wel gewoon geopend en toegankelijk.

In de haven van Lauwersoog trakteren het Noordpool orkest en artiesten Waylon, Janne Schra en De Troebadoers het publiek op een unieke belevenis. Als van uit het niets drijven musici samen tot een swingend orkest. Omlijst door zonsondergang krijgt het publiek vanaf de dijk een uitstekend zicht op dit gratis toegankelijke spektakel. Zoals al gezegd: helaas zijn er op dit moment geen kaarten meer te krijgen.

HUISREGELS
Zoals bij elk evenement hebben wij ook huisregels. Deze zijn er om een leuke sfeer te behouden tijdens het gehele festival! Check de huisregels hier.

Bekijk website
Zet op mijn lijst