Nieuwsbrief

Hou me op de hoogte (Vul hier je email in)

Disclaimer

De spelregels voor deze website

Door de website www.festivaloverdevloed.nl te gebruiken geef je aan akkoord te gaan met onze gebruiksvoorwaarden. Deze voorwaarden kunnen ongeacht het moment en zonder directe kennisgeving geactualiseerd worden.

 

Op deze website mag iedereen meedoen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je gedrag en je bijdragen. Denk naast het respecteren van andere gebruikers, ook aan het respecteren van copyright. De redactie zal bijdragen verwijderen die in strijd zijn met de Nederlandse wet of de doelstellingen van de website. Indien nodig heeft de redactie ook het recht een account te verwijderen, zonder voorafgaand bericht.

 

Op deze website willen we laten zien wie wat (en wanneer) wil gaan doen tijdens festival OVERdeVLOED. Deze website is dus een plek waar mensen mee kunnen doen en hun eigen bijdrage kunnen leveren. Let op: we gaan ervan uit dat deelnemers die foto’s aanleveren dat deze foto’s vrij zijn van rechten. Is dat niet het geval en wordt de organisatie van Festival OVERdeVLOED hierop aangesproken, dan is de deelnemer die de foto heeft aangeleverd verantwoordelijk voor eventuele (financiĆ«le) schade. Zie je iets dat niet in de haak is, neem dan gerust contact met ons op.

 

Als je je stoort aan inhoud op de site, realiseer je dan dat die niet altijd van ons afkomstig is, maar soms van andere gebruikers. Zie je iets wat niet door de beugel kan, aarzel dan niet om ons te waarschuwen.

 

We kunnen helaas niet garanderen dat deze website eeuwig blijft dus maak van belangrijke bijdragen zelf een reservekopie.

Verder willen we je er nog aan herinneren dat het internet een heel slechte plek voor het bewaren van geheimen is.

Tenslotte, aan de inhoud van deze website kun je geen rechten ontlenen. Programma wijzigingen onder voorbehoud.