Nieuwsbrief

Hou me op de hoogte (Vul hier je email in)

4/6 mini-festival Noordpolderzijl tot Eemshaven

Een dijkplaats – oftewel een minifestival – over maar liefst 20 kilometer dijk. Dat is de unieke dijkplaats die in de Gemeente Eemsmond plaats vindt. Deze dijkplaats staat in het teken van een wandeling over de dijk van Noordpolderzijl naar de Eemshaven (ca. 4 uur). Onderweg kom je langs 4 dijkopgangen en bij die dijkopgangen kom je van alles tegen. Bijvoorbeeld: Theater groep Auth & Tiek,  IVN; bekijk de dijk eens door een verrekijker, vertellingen over het wad in de schuur van Gerko Knol, maar je kunt ook dineren op de dijk bij ‘t Zielhoes (opgave vooraf gewenst) en niet te vergeten de prachtige natuur waar je langs wandelt. Meedoen is gratis! Wil je meer informatie over de dijkplaats van Noordpolderzijl tot de Eemshaven? Klik dan hier