Nieuwsbrief

Hou me op de hoogte (Vul hier je email in)

4/6 mini-festival met 35 singer/songwriters

De dijkplaats – oftewel het minifestival – in het Lauwersmeergebied is het terrein van activiteitencentrum Bosschuur. Dit centrum is een ideaal startpunt om Nationaal Park Lauwersmeer te gaan verkennen en wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Maar ook binnen en in de directe omgeving van het centrum is van alles te zien en te beleven. Naast alle activiteiten wordt het Lauwersmeergebied omgedoopt tot het enige, echte, unieke singer/songwritersfestival. Meer dan 30 artiesten brengen hier hun liedjes ten gehore. Met namen als: Bert Hadders, Eva Waterbolk en Hans Hanneman wil je dit mini-festival niet missen! Je kunt er terecht van 14.00 – 23.00 uur. Toegang is gratis. Wil je meer informatie over de dijkplaats Lauwersoog? Klik dan hier