Nieuwsbrief

Hou me op de hoogte (Vul hier je email in)

Plan je reis via OV9292

Je hebt je besluit genomen! Je gaat naar Festival OVERdeVLOED en het gebied rondom de Groningse dijk bekijken. Wat ontzettend fijn dat je langs komt. Kom je met het openbaar vervoer dan is het goed je reis van tevoren te plannen via OV9292.nl Zo weet je precies hoelaat je waar aankomt en wat je nog van het programma kunt zien, maar ook wanneer je laatste bus of trein vertrekt.

PENDELDIENST/ VERVOER NOORDPOLDERZIJL – EEMSHAVEN
Op zaterdag 4 juni rijden er bij de dijkplaats Noordpolderzijl – Eemshaven tussen 10.00 – 17.00 uur pendelbussen tussen Noordpolderzijl en de Eemshaven.Ga je na 17.00 uur naar Noordpolderzijl, ga dan met eigen vervoer. Rijd zoveel mogelijk met elkaar mee. De parkeermogelijkheden bij Noordpolderzijl zijn beperkt of het vergt een eindje wandelen naar de dijk. Tip: kom je met eigen vervoer, trek dan in ieder geval schoenen aan zonder al te hoge hak.