Nieuwsbrief

Hou me op de hoogte (Vul hier je email in)

Maak je eigen festival timetable!

Best lastig kiezen met zo’n vol programma kunnen wij ons voorstellen. Dan is het heel handig om je eigen timetable te maken. De timetable wordt een printbaar document en dit document kun je dan meenemen!

Hieronder kun je stap voor stap zien lezen hoe je dit moet doen. Ja, het lijkt een heel gedoe, maar dat is het echt niet. Hieronder veel tekst omdat we letterlijk uitleggen hoe je het moet doen, stap voor stap! Succes.

Tip: je kunt bovenaan de programmapagina de plaats, dag, tijd of tag aangeven. Vul je voorkeuren in bij: Filters en Tags. Dan krijg je een selectie aan programma onderdelen uitgezocht op jouw voorkeuren.

Maar nu aan de slag:

 • Klik je rechts boven in op festival.
 • Dan rolt er een lijstje naar beneden. Vervolgens klik je op programma. Alle programma’s komen dan in beeld.
 • Scroll naar beneden door het programma heen, lees waar het over gaat en beslis of en waar je er heen wilt.
 • Word je enthousiast van het programma onderdeel en heb je het programma onderdeel geopend dan klik je rechts boven aan onder de foto op: Zet op mijn lijst
 • Zit je in het algemene programma overzicht en weet je zonder te lezen dat je naar dit onderdeel toe wilt? Beweeg je muis naar het programma onderdeel dat je wilt toevoegen aan je lijst, dan komen er 2 opties: bekijk het evenement en zet op mijn lijst. Klik op zet op mijn lijst
 • Het kan zijn, dat je een datum/tijd/locatie moet invullen als voorkeur, vul dit in en klik vervolgens op: voeg toe
 • Er opent een venster met het eerste deel van jouw eigen Time-Table, klik op kruisje als je meerdere programma onderdelen aan je Time-Table toe wilt voegen, volg daarbij het zelfde stappenplan als hierboven
 • Als je voor jou gevoel alle programma onderdelen bij langs bent geweest en je Time-Table compleet hebt, ga je weer naar het kopje “festival”.
 • Je klikt weer op programma, dan zie je onder de dik gedrukte letters: PROGRAMMA, mijn lijst staan.
 • Klik deze aan, je ziet wat je allemaal gekozen hebt, check of dit klopt, klopt dit niet? Klik dan op wissen en ga eventueel het programma opnieuw toevoegen maar met andere tijden o.i.d.
 • Klopt je Time-Table? Klik dan onder aan jouw lijst van programma onderdelen die je gekozen hebt op downloaden als PDF. Gefeliciteerd! Je hebt je eigen timetable gemaakt. Deze kun je opslaan. Wil je het toch anders? Maak dan een nieuwe timetable.

Veel festivalplezier!