Nieuwsbrief

Hou me op de hoogte (Vul hier je email in)

Dijkplaats Lauwersoog > timetable bekend!

Hiep hiep! Het tijdschema, beter bekend in festival-land als timetable, van de optredens van de meer dan 30 singer/songwriters van dijkplaats Lauwersoog op zaterdag 4 juni is bekend!

De optredende artiesten zijn: ALEX AKELA & BIRGIT WIJDEMANS – BARBARA BREEDIJK – BERT HADDERS – BIRD IN A GLASSHOUSE – CT HEIDA & ANN FAVERY – DANIEL CANE – DOUWE DIJKSTRA EN DE SNEUE VERTONING – ERIC DEVRIES – EVA WATERBOLK – FABIANA DAMMERS – GERRIT DE BOER – GERT SENNEMA & WESTKANTSTAD – HANS HANNEMANN – HAROLD K – IRIS RIJNSEWIJN – I TOOK YOUR NAME – JARA – KOSCHKA (D) – LAKE MONTGOMERY – LARS KOEHOORN – LINDA KREUZEN – MIRJAM ZUIDERVELD & PIETER NANURU – PORT OF CALL – RIES DE VUYST – ROBIN IJZERMAN – SACHA ELISAH – STERRE WELDRING – SVÄVA – TAMAR LEWIS – TENFOLD – THE NEW POOR – THEO SIEBEN – TIMO VAN RUISWIJK – WOODEN SOLDIERS

En ook voor kinderen is er van alles te zien en te beleven op deze prachtige dijkplaats op de locatie van Staatsbosbeheer. Benieuwd naar de timetable? Klik hier.